Ayhan Yıldırım Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerine sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek ve toplumun eğitim düzeyini ve böylece yaşam kalitesini yükseltmek amacı ile eğitim ve öğretimi en üst düzeyde ilmi teknikleri kullanarak sunmaktır.

Misyon: Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenebilmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yani sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:10-15:50
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: ingilizce/Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ayal.meb.k12.tr

Adres - Aşık Seyrani Mah. Muammer Kocatürk Cad. No14 Develi/KAYSERİ

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Normal(Tam Gün)

Yerleşim Yeri -